'Ello Neeew Yooooork!

Well, jag är på orientation i New York nu, och det är så himla sjukt. Jag har gått och väntat på det här så länge, och nu är jag här. Jag ska stanna i det här gigantiska landet i ett helt år, och jag har inte fattat det än. Det är sjukt hektiska dagar och vi har inte direkt mycket fritid, och när jag väl har fritid är jag aldelles för trött att göra någonting annat än att kanske skypea lite. Är otroligt känslig också och har väldigt nära till tårar cirka hela tiden, men det är väl som det är. Egentligen har jag varken tid eller ork för att blogga nu, så det blir fett tråkigt och dåligt skrivet osv. När jag kommer till Chicago (imorgon!!!) och har flyttat in i mitt rum så kommer jag ha mer tid för allting, men just nu så nöjer jag mig med att bara lägga upp några bilder och säga att jag är vid liv och att allt är bra. Adios.


(åker till times square - tar kort på duvor som äter ris)
obsobsobs är lökig och trött (simon lade märke till de mycket mörka ringarna under ögonen, mycket snygga) och lutar mig tillbaka som ett fån, men det går väl an.
 Massa au pairer som beundrar frihetsgudinnan (fick inga bra bilder på 'na så struntar i det)


Hade en bild på en sådab här trappa som man jagar mördare nedför i filmer men den försvann, snyft. Så nu sover jag istället, imorgon är det en lång och nervös dag. Kramis
 
I USA | | Kommentera |
Upp