Jag lever!

Jag är bara väldigt trött just nu, och därför har jag inte bloggat. Jag tillbringar dagarna med att försöka att hålla ögonen öppna mellan mina tupplurar, och om kvällarna jobbar jag oftast till efter tio. Det är ungefär antarktis utomhus också, så att inte avlida varje gång jag tar ett steg utanför huset är en utmaning. Att parkera är också en hel kamp. Gillade inte att fickparkera på gatan innan det kom snö, nu är det ett helvete. 
 
Vad har annars hänt sedan senast?
Jag har varit supersjuk (det är bättre nu, nu är jag bara förkyld), jag har tappat min mobil, jag har fått tillbaka min mobil, jag har insett att min mobil är trasig, jag har plöjt böcker som en tok (John Green, du är fantastisk), jag har ätit på Panera Bread typ en triljon gånger och jag har träffat mina söta vänner så ofta jag kan. 
Jag har även registrerat mig för de kurser jag behöver ta här borta, och kirrat alla julklappar. Jag hittade blåbärssoppa i en liten butik i Ivanas hoods, så har druckit blåbärssoppa å'.  
Som ni hör så är inte mitt liv så himlans intressant just nu, det är bara det vanliga vardagslunket var eviga dag. Jag ska (hur många gånger har jag sagt detta?) försöka att dra med mig kameran ut lite oftare och verkligen ta mig tid att skriva lite i blogga, men det är bara svårt att ta sig tiden till att göra det just nu. 

Nu ska jag gå ner och hämta proviant, sedan ska jag glo på lite supernatural, läsa och bara ta det lugnt innan jag hämtar hem de tre rabiata ungarna. 
Adios amigos. 

PS. Om 12 dagar kommer min Simon hit, har fortfarande inte riktigt insett det. 
I USA | | En kommentar |
Upp